Rekonditionering

För alla bilägare med en ny eller beganad bil är det klokt att sköta om sin investering.

Låt oss lackförsegla din bil så får lacken en djupare glans och avsevärt förbättrad motståndskraft mot smuts.

Bilen bibehåller sitt fina utseende en lång tid och därmed ökar andrahandsvärdet.

En välskött bil behåller sitt värde mycket bättre än en som är mindre välskött. Det spelar ingen roll vad det är för modell - dyr eller billig, stor eller liten. En väl underhållen bil är trevligare att äga och betingar ett högre värde den dag den ska bytas.

 

Utvändig rekonditionering
Bilen avfettas och tvättas sedan för hand. Aluminiumfälgar behandlas med speciellt medel som löser all ingrodd smuts och bromsbeläggsavlagringar utan att skada den ömtåliga aluminiumytan. I samband med handtvätt av lacken noterar vi alla ev lackskador och tipsar kunden om lämpliga åtgärder.

Efter fullgjord tvätt kan vi utföra olika grader av efterbehandling. Vaxning, polering och lackskydd är till för att göra bilen mer lättvättad och ger också lacken ett hårt extra skyddslager.

 

Invändig rekonditionering
Här går vi igenom inredningen bokstavligen från golv till tak. Mattor dammsugs, alla dörrfickor, skrymslen och fack görs rent.

Rutor, instrumentpanel, dörrsidor m.m. gås över och vi ger oss inte förrän bilens inredning blir så fin som det bara är möjligt. Om du aldrig fått din bil riktig rekonditionerad invändigt så kommer du att bli förvånad över hur fräsch den känns efteråt.

 

Motortvätt
Motorrummet blir med tiden rejält smutsigt. Smuts som binder fukt kommer förr eller senare att påverka driftsäkerheten på bilens elktriska system och kan orsaka driftstörningar.

En årlig motortvätt gör att smutsen aldrig hinner bita sig fast ordentligt och höjer bilens andrahandsvärde.

 

 

 

 

Miljöhänsyn

I allt arbete med rekonditionering har vi valt kemikalier bland marknadens bästa produkter. Vår tvätthall är helt och hållet specialinredd för ändamålet vilket betyder att vi kan ta hand om alla restprodukter på ett miljömässigt godtagbart sätt.